Welkom bij de keuzehulp: Gescheurde biceps-pees

Deze keuzehulp is bedoeld voor mensen bij wie de pees bij de elleboog gescheurd is.

Hoe kan deze keuzehulp u helpen?
Voor een gescheurde biceps-pees zijn verschillende behandelingen mogelijk. In deze keuzehulp krijgt u informatie over de voordelen en nadelen van beide behandelingen. De keuzehulp kan u helpen om na te denken over wat belangrijk voor u is. Zo kunt u zich voorbereiden op het gesprek met uw arts. Samen kiest u de behandeling die het beste bij u past.

Wat staat er in de keuzehulp?
Als u op ‘Begin de keuzehulp’ klikt, krijgt u eerst informatie over een gescheurde biceps-pees. Hierna krijgt u informatie over de verschillende behandelingen. Deze pagina’s kunt u ook aanklikken in het menu dat u links ziet.

Daarna kunt u de behandelingen met elkaar vergelijken, stellen wij u vragen over belangrijke punten en kunt u aangeven wat voor u belangrijk is bij het maken van een keuze. Deze pagina’s kunt u ook aanklikken in het menu dat u boven ziet.

U doorloopt de hele keuzehulp als u op ‘Begin de keuzehulp klikt’ en daarna iedere keer op ‘Volgende’ onder aan een pagina. Als u terug wilt gaan naar de vorige pagina klikt u op ‘Vorige’. U kunt de lettergrootte aanpassen rechtsboven in het scherm. Wilt u aantekeningen maken? Klik dan op de blauwe knop ‘Aantekeningen’ onderaan een pagina.

Na het invullen van de keuzehulp krijgt u een samenvatting met daarin:

  • een overzicht van de behandelingen;
  • uw antwoorden;
  • uw aantekeningen.

U kunt de samenvatting na afloop opslaan, mailen of printen. Zo kunt u alles nog eens rustig nalezen en bespreken met uw familie of vrienden.