Welkom bij de PATIENT+ Keuzehulp

Hoe kan deze keuzehulp u helpen?

Voor het carpale tunnel syndroom (CTS) zijn verschillende behandelingen mogelijk. In deze keuzehulp worden de voordelen en nadelen van de behandelingen besproken. Met de keuzehulp kunt u zich voorbereiden op het bezoek aan uw zorgverlener. Samen kiest u de behandeling die het beste bij u past. U kunt de keuzehulp na afloop printen. Zo kunt u alles nog eens rustig nalezen en bespreken met uw familie of vrienden.

Deze tekst heeft van Stichting Makkelijk Lezen het keurmerk Gewone Taal gekregen. Dit betekent dat de keuzehulp goed leesbaar is voor iedereen.

GTkeurmerk


Deze keuzehulp is geschreven door:

M. Hageman, T. Teunis, S. Janssen, K. Ju en D. Ring.

Deze keuzehulp is vertaald door N. Bosma en C. Latenstein in samenwerking met M. Hageman en T. Teunis en is gebaseerd op Amerikaanse keuzehulp ontwikkeld in samenwerking met D. Ring van het Massachusetts General Hospital.

Beoordeeld door:

Het volgende ziekenhuis heeft meegewerkt:

  • Massachusetts General Hospital - Harvard Medical School

Versie 1; 18-01-16

Alle auteurs hebben aangegeven geen conflict of interests te hebben met betrekking tot deze keuzehulp. De volledige ICMJE Conflict of Interest Forms van auteurs en medewerkers van PATIENT+ zijn opgeslagen en beschikbaar op aanvraag.