Welkom bij de PATIENT+ Keuzehulp

Hoe kan deze keuzehulp u helpen?

Voor een trigger finger zijn verschillende behandelingen mogelijk. In deze keuzehulp krijgt u informatie over de voordelen en nadelen van iedere behandeling. Met de keuzehulp kunt u zich voorbereiden op het bezoek aan uw arts. Samen kiest u de behandeling die het beste bij u past.

U kunt de keuzehulp na afloop printen. Zo kunt u alles nog eens rustig nalezen en bespreken met uw huisarts, familie of vrienden.

Deze tekst heeft van Stichting Makkelijk Lezen het keurmerk Gewone Taal gekregen. Dit betekent dat de keuzehulp goed leesbaar is voor iedereen.

GTkeurmerk


Deze keuzehulp is geschreven door (alfabetische volgorde):

M. Hageman (PATIENT+) , C. Latenstein (PATIENT+), J. Strooker (plastisch chirug in opleiding) ( en T. Teunis (PATIENT+ en plastisch chirurg in opleiding).

De keuzehulp is gebaseerd op Amerikaanse keuzehulp ontwikkeld in samenwerking met D. Ring, van het Massachusetts General Hospital – Harvard Medical School.

Versie; 18-06-2018.

Alle auteurs hebben aangegeven geen conflict of interest te hebben met betrekking tot deze keuzehulp. De volledige ICMJE Conflict of Interest Forms van auteurs en medewerkers van PATIENT+ zijn opgeslagen en beschikbaar op aanvraag.